RESTAURANT LA ROZA DEN HAAG

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 148 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Restaurant La Roza Den Haag. Meer weten? Ontdek meer

29 feb 2024 om 22:01 Lekker eten zoals altijd
9 feb 2024 om 3:26 Nice food
10 jan 2024 om 1:11 Good food & fine delivery
7 jan 2024 om 18:47 Patat lauw en zoutloos, pizza was ook niet al te warm meer, snap dat het koud is buiten, maar dan anders verpakken of autobezorger
28 dec 2023 om 5:21 pizza niet lekker was koud,veel te zout,bezorger kan je beter naar huis sturen,kan geen nummers lezen,reed 2 keer door de straat,moest hem roepen,anders had hij er nog niet geweest,gaf zijn navigatie de schuld.
17 dec 2023 om 1:38 Lekker & snel bezorgd
13 okt 2023 om 13:39 Good but not in tasty
18 sep 2023 om 22:33 Het is lang geleden dat ik zo’n lekkere pizza heb gegeten! Ik ben erg tevreden en ga hier vaker bestellen!
20 aug 2023 om 10:52 We got only pizza, but I ordered a red bull drink and they didn't deliver this.
29 jul 2023 om 10:16 Slapste patat ooit!
18 jul 2023 om 21:19 Snel bezorgd en lekker eten
10 jul 2023 om 22:00 We’re waiting to long. The livery time war’s 45 min and we’re waiting 2 hours.