RESTAURANT LA ROZA

RESTAURANT LA ROZA Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 107 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij RESTAURANT LA ROZA. Meer weten? Ontdek meer

17 mei 2022 om 18:16 Perfect op tijd en vriendelijke bezorger. Pizza uitstekend en pasta was heel lekker , erg bedankt
18 apr 2022 om 1:28 I don't know what i put in my body but it certainly wasn't food, let alone lasagna. If this is the quality then i'm 100% sure the 5 star reviews are bots
28 mrt 2022 om 11:32 Decent pizza good prices, I'll choose it again.
11 mrt 2022 om 19:27 Heel lekker eten heb ervan genoten en snel bezorgt.
11 mrt 2022 om 0:03 Lekker dun pizza en snel bezorgd.
9 mrt 2022 om 23:24 Eten was weer top! En snel bezorgd door een vriendelijke bezorger
5 mrt 2022 om 23:15 Pizza kwam zonder Rucola. Koud. Bezorger zeer vriendelijk.
3 mrt 2022 om 21:31 Waarom is La Roza zo onbekend? Top in pizza gamberetti en frutti di mare.
21 feb 2022 om 18:10 I want my money back
21 feb 2022 om 5:17 Bestelling nooit aangekomen!! Geprobeerd te brereiken maar direct voicemail. Schande en fraude nooit meer bestellen!!!
21 feb 2022 om 2:10 Pasta was niet vers belde de restaurant op kreeg alleen maar excuses dat het wel vers gemaakt was. Terwijl het duidelijk gewoon zuur en naar bedorven vis rook.
12 feb 2022 om 22:01 Lekkere pizza’s snel en warm bezorgd!